maandag 19 november 2007

Tiegel

Nee, lieve mensen, hier nog geen foto van onze droomruimte. Dit weekend twee kasten uitgepakt en uit elkaar geschroefd, om ze dan op een nieuwe plek weer in elkaar te schroeven en weer vol te laden. Nog twee kasten te gaan. Het gaatje door de muur, om een kabel doorheen te trekken, is ook reeds een feit, want de péécéé krijgt in de komende periode ook een nieuwe plek: geen media-toestellen in de ruimte waar we alleen maar sprookjes willen beleven! Wat je hier vandaag wel kunt vinden: een ietwat wazige foto van wat binnenkort Tiegel moet worden. Of zou ik beter schrijven: een fysieke verschijning van wat Tiegel in wezen al is ? Nu kijkt hij nog wat sip, en hij moet ook mooie ogen krijgen die guitig de wereld inkijken. Maar nu ontstaat onder de kundige handen van Fons het prototype in klei. Binnenkort hoop ik dat jullie kunnen lezen op de website van Tannekin wie Tiegel eigenlijk is, en welk plekje hij in ons leventje krijgt.
Tussen al de drukte door, is Sinterklaas, de kindervriend, ook al het land binnengevaren. De hele dag door krijgen we de mooiste geschenkjes en het hele huis ligt bezaaid met schoenen (waar de veters zijn uitgehaald, vanwege plaatsbesparing) vol hebbedingetjes.
Gelukkig heeft de goed heilig man zijn mantel en mijter voor vannacht netjes op de stoel naast zijn bed gelegd, en ligt hij nu in dromenland!

En last but not least: toch eventjes tijd gevonden om een kroontje af te maken wat ik lang geleden ben begonnen. Een dubbele laag vilt met achterin roze tule genaaid. Enkele bloemetjes derop en we kunnen weer spelen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Heidi,

Wat fijn om nog wat nieuws van jullie te horen..... en dan nog wel actieplannen, dat hoor ik graag hihi. Het begint nu voor jullie ook wel spannend te worden, januari is niet ver weg meer.
En wat Tiegel betreft, hij maakt me wakker voor meer.

Anoniem zei

Wat een prachtige Sint! En hij kijkt zo ernstig, ja,ja hij gaat helemaal op in z'n rol!
Wij hebben hier een af-telkalender hangen en wachten vol ongeduld op de Heilige Man...
En ik wacht ( vol geduld) op jullie nieuwe site!

groetjes, Inge