donderdag 25 februari 2010

Terug on line!!!
Pas wanneer het internet het laat afweten, besef je pas hoe vaak je je achter je péécéé ploft om toch nog eventjes vlug-vlug hier en daar een boodschapje rond te sturen. 'T is toch wat te zeggen, vinden jullie ook niet?
Na enkele ziekige weekjes met Johannes op de bank, is er eindelijk weer een beetje een gewoon ritme in villa Kakelbunt. Nu ja: een gewoon ritme...de agenda zit aardig propvol, maar we moeten er maar meteen bijzeggen dat het vooral met leuke dingetjes zijn!
Gisteren met de kinderen EN vriendjes naar de film geweest "De prinses en de Kikker". Een echte Disney, volgens de oude stijl. De muziek was prachtig, en bij momenten voelde ik bijna de "Ik ben Baloo-de-bruine-beer" sfeer helemaal in me opkomen.
De kindjes liggen nu in dromenland, papa Fons slaapt een nachtje in de Barke (de eerste foyer van onze Ark) en de tafel ligt propvol spulletjes, klaar om in te pakken.
Morgenochtend vertrekken we met de Moerbei (bewoners, assistenten en vrijwilligers) voor ons eerste echte weekendje samen-op-stap). Papa fons rijdt in het weekend onze richting uit en gaat naar een leuk B&B'tje slapen om dan zondag onze groep te komen vervoegen. Het zal hier dus stillekes zijn!

4 opmerkingen:

Suske. zei

welkom terug online ! Ja we zijn er volledig afhankelijk van geworden van dat internet.

LUC zei

Welkom terug Heidi , op 20 en 21 maart zijn de voorbereiding van en de Bevers kwis ! Dus Ollie is niet vrij !

clair1991 zei

fijn dat alles weer werkt Heidi...en ik hoop voor jullie dat de regen uitblijft...
fijn weekend
grts

Caithlynn zei

En leuke tijd gehad? Wanneer zijn jullie terug?
We gingen eens bellen om samen te komen want er woont hier een bewoner van Johannes bij ons thuis. ewoudje knuffelt hem elke dag dat komt hij niet tekort maar ik denk dat Johannes heel blij zal zijn dat zijn schaapje terecht is. Ewoud had stiekem hem onder zijn lakens bij gehouden want hij vond hem zo lief :)